11 Instagram Artis Malaysia



Untuk yang belum tahu pasal instagram, aplikasi ini hanya boleh dimuat turun secara percuma bagi pengguna iPhone, iPod atau iPad sahaja. Mungkin dalam masa terdekat ni akan keluar versi Android pulak kot rasanya. Ramai betul pengguna aplikasi ini sampaikan di nobat sebagai “iPhone Apps of The Year 2011″ oleh Apple. *Presiden Obama pun salah seorang pengguna instagram jugak tau!

Aplikasi ni memang best sebab korang boleh tangkap gambar, edit gambar, lepas tu boleh share dengan “follower” korang dan bermacam lagilah. Ini petikan ayat daripada instagram - a fun & quirky way to share your life with friends through a series of pictures. Snap a photo, then choose a filter to transform the look and feel of the shot into a memory to keep around forever. Kami pun baru daftar akaun instagram khas untuk Selebriti Malaya 2-3 hari lepas, baru upload 1 gambar je. Follower pun masih kosong lagi. :)

Dan kita semua sudah sedia maklum, artis kat Malaysia ni pun ramai yang telah menggunakan instagram. Untuk yang ada iPhone, iPod atau iPad bolehlah muat turun aplikasi ini dan mula “follow” artis kesayangan korang. Di bawah ini adalah sebahagian daripada artis Malaysia yang kami dah “follow” untuk tatapan korang semua.

1. Yuna

2. Sazzy Falak

3. Tiz Zaqyah

4. Yasmin Hani

5. Sara Ali

6. Reza Salleh

7. Nora Danish

8. Noh Salleh

9. Ning Baizura

10. Juliana Evans

11. Liyana Jasmay

Antara instagram artis Malaysia yang lain ialah Aaron Aziz, Atilia, Diana Danielle, Diandra Arjunaidi, Joe Flizzow, Elfira Loy, Amy Search dan ramai lagi. Tak boleh nak letak semua.

Gambar-gambar instagram yang paling best bagi kami ialah daripada Noh Salleh, Yuna, Sara Ali, Reza Salleh dan Yasmin Hani. Opss! Harap maaf gambar yang tersiar di instagram mereka kami tak boleh share kat sini. Kalau nak tengok kena “follow” mereka. Harap maklum.

Instagram artis Malaysia mana lagi yang korang suka? :)
Kongsi dengan rakan anda:

Anda Mungkin Juga Meminati: